Wat een airco is weet iedereen. Maar hoe werkt een airco en hoe zorg je dat hij blijft werken?

Werking

Een airco kan je vergelijken met een menselijk lichaam. Een airco moet, net als een mens, zweten. Om vloeistof te laten verdampen heb je warmte nodig. Dit haalt de airco uit de auto. Zo koelt het lekker af in de auto.

Tips and tricks

Zet bij een natte of vochtige auto de airco aan, hierdoor beslaan de ramen niet. Gebruik de airco ook niet alleen in de zomer maar zet de airco ook af en toe in de winter aan, dit zal ervoor zorgen dat je airco langer meegaat.

Onderhoud

Laat je airco onderhouden, dit zorgt voor een langere levensduur en optimale werking. Je kan hiervoor bij ons een afspraak maken! Wacht hier niet te lang mee want anders kan je airco gaan stinken of zelfs kapot gaan!

ONDERHOUD

Tegenwoordig hebben steeds meer auto's een airco. Vroeger was het een luxe en nu is het must-have. Daarom onderhouden en maken wij van alle merken auto's de airco. Kom langs in onze werkplaats of bel voor een afspraak. 

Uitleg: De Airco

Klik op het filmpje hiernaast voor de visuele uitleg van de airco. In dit filmpje wordt duidelijk uitgelegd hoe de airco werkt en welke onderdelen er bij de airco horen.

Kom langs!

Kom langs in onze werkplaats voor onderhoudt of reparatie van uw auto. Wij onderhouden en repareren alle merken auto’s, ook doen wij caravans en campers. Kom gezellig langs of bel voor het maken van een afspraak.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.